Wedstrijdverslag DIO-Wacker

DIO / OOSTERWOLDE = WACKER   4 – 0.

Een ding is wel al zeker! Dit wordt weer een vreemd, maar ook gevaarlijk seizoen(met 2 rechtstreekse degradanten en 2 promotie/degradatiekandidaten).
De uitslagen voor onze blauwwitten zijn zeer wisselvallig. Begonnen werd met een 3 – 2  overwinning (??) bij Jubbega, gevolgd door een kansloze nederlaag van 5 – 1 tegen Oldemarkt. Daarna een 4 – 0 overwinning op VENO uit Vollenhove en vandaag een kansloze nederlaag van 4 – 0 tegen DIO uit Oosterwolde.
Inderdaad waren de jongens van Wacker vanmiddag duidelijk de mindere van DIO. Als excuus kan aangevoerd worden dat men nogal wat spelers (door allerlei omstandigheden) miste. Daarbij werd   tevens  aangetoond,dat sommige  invallers nog net niet toe zijn aan het niveau in deze klasse.
Bovendien was het opvallend , dat de conditie van enkele van deze spelers niet optimaal was.
Nou was DIO (een ex 1e klasser) ook geen wonderploeg, maar men beheerste wel  aantal onderdelen beter dan de jongens uit De Wijk.
Het was, onder leiding van  de prima fluitende scheidsrechter Koos Hooier uit Uffelte , onder prachtige weersomstandigheden , op een bijveld in Oosterwolde, best een leuk “potje”om naar te kijken. En dat is ook wat waard!
Maar wie mocht denken, dat  Wacker , als ex=2eklasser, een rol van betekenis in deze klasse zou gaan spelen, moet zijn/haar verwachtingen wel even iets bijstellen!

Jan Tijink

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.