Club van 50

Club van 50 (100) v.v. Wacker
Rond 2000 is de sponsorclub van v.v. Wacker de “Club van Honderd” opgericht. Het doel  van de “Club van Honderd” is om financiële middelen bij elkaar te brengen om extra faciliteiten voor voetbalvereniging v.v. Wacker te kunnen realiseren. Onze aandacht is ook gericht op onze jeugdafdeling om zodoende hen te stimuleren en het voetbal  op een goed niveau te brengen.
Als lid van de “Club van Honderd” levert u een bijdrage aan de financiële ondersteuning van onze club. De jaarlijkse bijdrage voor de  “Club van Honderd”  bedraagt € 50,00.
U behoort als donateur tot een grote groep enthousiaste mensen, die v.v. Wacker een warm hart toedraagt. Na de start was het de bedoeling om tenminste 100 personen of bedrijven als lid te kunnen inschrijven. Nog niet gelukt vandaar deze oproep. U krijgt een vermelding op het “Club van Honderd” bord in de voetbalkantine.
Verder heeft u als donateur het voordeel dat een bezoek aan de thuiswedstrijden in de competitie voortaan gratis is. Een hoogtepunt elk voetbalseizoen is de speciale feestavond voor alle donateurs en vrijwilligers. Deze wordt grotendeels mogelijk gemaakt door sponsoring. Onder het genot van een hapje en een drankje, muziek en een grote verloting staat  de gezelligheid en het onderlinge contact deze avond voorop.
Is uw interesse gewekt, dan begroeten wij u graag als nieuw lid van onze “Club van Honderd”. Aanmelding kan via de bekende e-mailadressen of bij één van de bestuursleden. We dagen alle elftallen & commissies & besturen & degenen die tot nu toe nog aarzelden uit om lid te worden. Prestatieteams!  Recreatieteams! Vriendenteams! Iedereen is welkom. Voor nog geen Euro per week bent u al lid. Meld u nu aan!

 


Bedrijfsnaam   Bedrijfsnaam

Bruins Betonstaal Vlechtbedrijf

 

Supportersvereniging Wacker

Business Club Wacker

 

Tankstation Timmerman

Chinees Afhaalcentrum De Wijk

 

Van Goor Zuidwolde

De Klepzeikers

 

Willem, Ria & Kim

Eerste selectie v.v. Wacker

 

Xella Nederland BV

Graveerbedrijf Gradabo

 

de heer B. Tijnk

Hoveniersbedrijf Vellinger

 

de heer B. van den Hof

HR Montage

 

de heer B.H.M. van Bremen

Kolk en Zn B.V.

 

de heer B. Dijkstra

Oranjevereniging De Wijk

 

de heer J. Roze

Spijkerman

 

de heer Herrie Nijkamp

Squadra Secunda

Reacties zijn gesloten.