WACKER  — MARIENBERG  3 – 3

Na de feestelijkheden rondom het Wiekerfeest, moest de selectie van Wacker maar aantonen dat dat gebeuren niet al te veel invloed op hun conditie had gehad!! En dat viel niet tegen in de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Sallandse Marienberg (4e klasse K.N.V.B.). Beide ploegen begonnen fris van de lever,  waarbij de roodzwarten uit Marienberg meteen al aantoonden technisch iets meer in hun mars te hebben  dan onze blauwwitten en dat leidde tot een licht overwicht. Verdiend kwamen de Overijsselnaren dan ook op een 1- 0 voorsprong,  toen de doelman van Wacker zich  verkeek op een dwarrelende bal. Een kenmerk van het huidige Wacker is, dat men zich niet te snel uit het veld laat staan bij een achterstand en het was aanvoerder Edwin Dekker, die een foutje van de  Marienbergkeeper afstrafte. 1 – 1.

Dat het voor de rust nog 2 – 1 voor Wacker werd (een prachtige aanval afgewerkt door Joris Brouwer met een prima schot) was mooi meegenomen.

Na de pauze eigenlijk hetzelfde spelbeeld. Een iets sterker Marienberg , dat verdiend op de gelijkmaker aanstuurde.(2 – 2) en zelfs de leiding nam! (2 – 3) Opnieuw toonde Wacker aan over een goede mentaliteit te beschikken, want vlak voor het eindsignaal wist Milan Hogenesch de gelijkmaker te scoren. Toch wel een hoopgevend resultaat met het oog op de komende bekerwedstrijden (zondag a.s. uit naar Lemmer en daarna nog twee thuiswedstrijden voor de beker) en dan de competitie op zondag 24 september uit naar HODO (Hollandseveld).

Jan Tijink (supporter)

Reacties zijn gesloten.