WACKERNIEUWS

Het begint zo langzamerhand ernst te worden met de nieuwe voetbalcompetitie 2023/2024. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Afgelopen zondag speelde Wacker 1 een bekerwedstrijd in het Friese Lemmer en men keerde met een verdiende overwinning (doelpunten van Rob van Luin en EdwinDekker) van 2 – 1 terug uit het Friese land..

Vandaag (dinsdag) was  K.N.V.B. zaterdag 3e klasser  A.S.V ’62 uit Dalfsen te gast op het sportveld aan de Wiltenweg. Op deze prachtige zomeravond werd ook dit voor beide partijen een nuttige, leuke “oefenpot”!

A.S.V was duidelijk technisch beter dan onze blauwwitten, maar die gooiden er een heerlijk enthousiasme tegenaan. Voor de rust was de stand in evenwicht (1 – 1) (doelpunt Edwin Dekker} doch na de rust liep A.S.V.,, goed voetballend, weg naar een 4 – 1 voorsprong. Milan Hogenesch maakte de nederlaag iets dragelijker door de 4 – 2 te laten aantekenen. Scheidsrechter René de Boer uit Hoogeveen (hij zei dat hij op de fiets was gekomen en dat hij geen licht aan de fiets had!!! . Humor in de voetbalwereld!!) floot een voortreffelijke wedstrijd!

A.s. Zondag speelt Wacker thuis een bekerwedstrijd tegen RENADO (Recht Naar Doel) uit St. Nicolaasga.(FR.).

Jan Tijink (supporter)

Reacties zijn gesloten.