Wedstrijdverslag VENO-Wacker

20160925_142243_site826VENO – WACKER 3 – 2

Sneu, sneu en nog eens sneu!! Dat was de 3- 2 nederlaag , waar onze blauwwitten vanmiddag tegen aanliepen op bezoek bij VENO in Vollenhove.
Twee oude bekenden die elkaar al vaak in competitieverband hebben ontmoet. Twee ploegen die afgelopen seizoen gedegradeerd zijn uit de 3e klasse, twee ploegen die uit 3 gespeelde wedstrijden 6 punten haalden en twee ploegen met een overwinning op zak van vorig weekend!
Dus kon er eigenlijk weinig krachtsverschil zijn. En dat was er ook niet, beter gezegd : Het werd een leuke wedstrijd om naar te kijken, met veel enthousiasme van weerskanten, helaas met een wel zeer warrig fluitende scheidsrechter!
De wedstrijd was nog maar enkele minuten oud , toen de snelle rechtsbuiten van Veno door de blauwwitte verdediging wandelde en met een daverend schot, de overigens prima keepende Daan Dekker, liet vissen.
Wacker herpakte zich prima, was ook een tikkeltje sterker dan Veno, doch het duurde tot de 38ste minuut,alvorens de goedspelende en ongelooflijk hardwerkende Koen van Luin , met een uitstekend schot de gelijkmaker op het scorebord bracht,.Daar ging trouwens uitstekend voorbereidend werk van Derk Jan Teunis en de jeugdige Ruben Roescher aan vooraf.
Na rust was Wacker aanvankelijk duidelijk de betere ploeg en de voorsprong kon niet uitblijven. Het was Joost van der Weide, die met een mooie omhaal, voor een klein feestje in het Wackerkamp zorgde. Dat Rob van Luin even later de lat raakte was domme pech (mark Kramer herhaalde dat “kunstje”ook nog een keer!!).Langzaamaan kwam de 1e uitoverwinning in zicht! 20160925_151749_site826Maar……”.prijs de dag niet voor de avond is gevallen” want VENO haalde, met de wind in de rug, nog eens even alles uit de kast en zo waar frommelden zij enkele minuten voor het eindsignaal, de gelijkmaker binnen. En dan zou je als toeschouwer willen zeggen: “Koester nou dit puntje”!! Helaas ging Wacker voor de overwinning en dan gebeurt datgene, waar we aan de kant al zo bang voor waren.In blessuretijd weet VENO toch nog de (niet verdiende) overwinning binnen te slepen. Nogmaals sneu, sneu en nog eens sneu!!!

Reacties zijn gesloten.