Zondag 17 maart: Wacker 1 – Sweel 1 Aanvang 14:00 uur

Wedstrijdsponsor:

Zondag 17 maart as. speelt Wacker 1 haar 16e wedstrijd (van 24) in de competitie in 3C. Op bezoek komen de mannen van VV Sweel, een goed voetballende ploeg die zes punten meer heeft dan Wacker en op een keurige 4e plaats in de ranglijst staat.

In Zweeloo speelde Wacker eind oktober na een vroege goal en een groot deel met 10 man  – maar wel met een weergaloze keeper – een lastige wedstrijd, waarbij Wacker in de 99e minuut de winnende 1-2 scoorde. Een beetje een gestolen overwinning, maar drie punten zijn drie punten! We kunnen er zeker van zijn, dat Sweel zich dit weekend als doel heeft gesteld deze punten terug te halen althans om ze zeker niet zo makkelijk kado te doen. Daar waar Wacker juist de punten hard nodig heeft om verder te kunnen stijgen dan de 8e plaats waarop onze blauwwitten momenteel staan.

Een leuk affiche waarbij u natuurlijk van harte welkom bent! Aftrap staat zondag gepland om 14.00 uur en er is ruimte genoeg in het stadion aan de Wiltenweg in De Wijk!

Reacties zijn gesloten.