Winnaars “Wieker Boll’n voetbalpoule 2021-2022 zijn bekend

Tijdens de laatste thuiswedstrijd van Wacker 1 tegen Ruinerwold werden de prijzen van de inmiddels traditionele Voetbalpoule uitgereikt. Het was nog even spannend of de Supporters Vereniging alle personen gelijktijdig op de foto kon krijgen.

Want het gebeurd niet vaak dat een trainer, assistent grensrechter en een aanstormend talent de prijzen onderling zouden verdelen. De voorbereiding van de wedstrijd mag er natuurlijk niet onder leiden. Trainer Gert Jan Hoekstra had voorafgaand aan het seizoen zoveel vertrouwen in zijn team, dat hij met de eer ging lopen als winnaar. Kyrohn Donker werd nummer 2, gevolgd door André Hendriks.

De prijzen werden namens de Supporters Vereniging door Anja Dekker en Jeanet Roescher uitgereikt en gezien de brede glimlach van de bovengenoemde personen, was de waardering enorm groot.

De Supporters Vereniging v.v Wacker

Zie voor de totale uitslag op deze site elders

Reacties zijn gesloten.