Supporter van het jaar VV Wacker!

Het eerste team van VV Wacker beleefde een uitstekend seizoen. In de 26 competitiewedstrijden verloor het er géén één en Wacker 1 werd als zodanig dan ook met vlag en wimpel en met een straatlengte voorsprong op de concurrentie kampioen! Bij een voetbalelftal zijn een heleboel mensen betrokken, maar wat vaak wordt onderschat is dat de toeschouwers aan de lijn voor de spelers vaak een extra motivatie zijn om even iets extra’s te kunnen.

Wacker prijst zich gelukkig met een mooie aanhang aan supporters, maar spelers en staf van Wacker 1 willen er toch graag ééntje uitpikken en hier in het zonnetje zetten: de heer Jan Tijink!

Jan schrijft sinds jaar en dag de wedstrijdverslagen van het eerste team, die al in de avond na de wedstrijd beschikbaar zijn. Maar datgene wat het meest opvalt in het seizoen 2021/2022 is, dat Jan alle(!) 26 wedstrijden van Wacker 1 aanwezig is geweest en onze jongens heeft aangemoedigd! Een ongekende prestatie! En als u dan weet dat het 88-jarige hoofd van de school (want dat blijf je heel je leven) juist op de laatste Pinkstermaandag daarvoor het hem zo geliefde paardenconcours in de Wijk heeft verruild voor een busreis naar een meer dan nat Zandhuizen, is er voor de spelers, staf, bestuur en voor iedereen die bij Wacker betrokken is geen twijfel: chapeau en de handen op elkaar voor deze held! Jan Tijink is absoluut en zonder concurrentie te benoemen als Supporter van het jaar voor Wacker!!

Jan, we zijn er enorm trots op, dat je er steeds voor ons bent en we gaan er ook zonder meer van uit, dat je ook in de 3e klasse ons tot steun gaat zijn!

Reacties zijn gesloten.