Willem Brinkman neemt afscheid van Supporters Verenging Wacker

Er zijn van die vrijwilligers, die op de achtergrond bergen werk verzetten en op deze wijze goud waard zijn voor een vereniging.

Het was eind 1999, dat Willem voor het eerst op de fiets, onder genot van een beste plens bui, naar een vergadering van de Supporters Vereniging ging.

Afgelopen vrijdag, werd weer een fietstocht aangevangen, ditmaal naar het alom bekende “Het Vergulde Ros”.

Tijdens een gezellig etentje werd door voorzitter Hans van Luin stil gestaan bij het afscheid van Willem.

Mooie woorden, bulderende lach en glimlach en verschillende anekdotes kwamen die avond ter tafel.

We willen daarom Willem en natuurlijk Lineke nogmaals hartelijk danken voor hun inzet voor de Supporters Vereniging!

Als dank kreeg Lineke een prachtig bos bloemen en werd Willem getrakteerd op een cadeaubon.

De zoektocht naar een “nieuw” bestuurslid is inmiddels ingezet……

De Supporters Vereniging