Vrijwilligers vv Wacker: onmisbare krachten voor het sportcomplex

(uit: weblog-dewolden.nl)

DE WIJK – Bij elke club of vereniging zijn vrijwilligers onmisbaar, en v.v. Wacker vormt daarop geen uitzondering. Dankzij een toegewijd groepje mannen ziet het sportcomplex aan de Wiltenweg er altijd tip-top uit. Op maandag en vrijdag zijn ze present om diverse taken uit te voeren, zoals onderhoudswerkzaamheden, bladruimen, lijnen trekken, de sloten rondom de velden bijwerken, velden besproeien tijdens droge periodes en het kunstgrasveld netjes houden. Ook zorgen ze ervoor dat de kleedkamers in goede staat verkeren.

 BS/weblog-dewolden. op de foto ontbreken: Gerard Koster en Bouwe Everts.

Hoewel er in de zomerperiode niet gevoetbald wordt, is er bij v.v. Wacker altijd wel iets te doen op de voetbalvelden, aldus André Prent. Samen met Jannes de Lange, Henk van Sinderen, Ginus Luchies, Bennie Bruins, Koop ten Wolde, Willem Stadman, Gerard Koster en Bouwe Everts zijn ze meerdere keren per week te vinden op het sportpark. Ze inspecteren ook het hekwerk op eventuele gebreken.

Uiteraard wordt er tijdens hun werkzaamheden samen koffie gedronken, waarbij de laatste nieuwtjes uit het dorp worden uitgewisseld. Ondanks dat alle heren de zeventig zijn gepasseerd, hebben ze nog steeds veel plezier in wat ze doen. Er wordt volop gelachen en de grappen vliegen over en weer.

Geplaatst door B S

Reacties zijn gesloten.