Vrienden van Wacker dag

Het seizoen voor Wacker, IJhorst en Vitesse loopt langzaam ten einde. Nog een paar potjes voor de competitie en dan hier en daar nog een finale (Triville JO15-1) en promotiewedstrijden  (Wacker en Vitesse 1) maar op zaterdag 24 juni as. is het dan echt voorbij! Of… misschien toch niet, want de vrienden van Wacker organiseren dan de Vrienden van Wacker-dag met een 5 tegen 5 voetbaltoernooi onder de befaamde naam ‘Ooievaarstoernooi’! Het zou mooi zijn als u daar aan meedoet met een clubje vrienden, buren, kennissen, familie of liefhebbers uit De Wijk, IJhorst en Koekange!

De wedstrijden starten om 12.00 uur en dat is volgens de organisatie best te doen! De eerste opgaves zijn al binnen; we wachten nog op uw deelname! Het telefoonnummer vindt u op de poster. Na afloop van het toernooi wordt bepaald wie er met de trofee naar huis gaat, maar dat team kan dan pas weg na de BBQ en de gezellige avond en het feestje dat er op volgt!

Muziek zal worden verzorgd door DJ The Pirate. Al met al een gezellige, ongedwongen familiedag op de voetbalvelden van VV Wacker aan de Wiltenweg. Als ik u een raad mag geven: schrijf de datum in de agenda en ben er bij! Wat een heerlijke afsluiting van het voetbalseizoen ‘22-‘23 voor iedereen.

Reacties zijn gesloten.