Contractverlenging vv Wacker met trainer Gert Jan Hoekstra

Gert Jan Hoekstra heeft zijn contract met de vv Wacker met twee jaar verlengd.
Het bestuur en de technische commissie hebben het volste vertrouwen in trainer Hoekstra en zien een goede voortzetting met hem in het verschiet.
De verstandhouding van de trainer met de selectiespelers en daarbij naar de vereniging toe is uitstekend en dus een goede reden om de samenwerking voort te zetten. Daarbij zijn de resultaten, trouwens van alle teams, prima te noemen en kan de opbouw met de toch wel veel jeugdige spelers alleen maar ten goede komen.
Gert Jan, succes de komende jaren bij de vv Wacker en natuurlijk veel voetbalplezier toegewenst.

DE WIJK  – De uitstekende resultaten  die  V.V Wacker momenteel boekt onder leiding van  hoofdtrainer Gert Jan Hoekstra, zijn voor het bestuur van de club  al in de winterstop voldoende om het contract met maar liefst twee jaar te verlengen. Hoekstra is bezig aan zijn eerste seizoen, en is de opvolger van Theo van ’t  Zand die terug keerde bij USV Nieuwleusen.

Hoekstra is geen onbekende in De Wijk. Van 2012 tot 2015 had hij de blauw witten ook onder zijn hoede had, en met succes want hij belandde er zelfs mee in de tweede klasse! Daarna werd hij trainer van voetbalvereniging Ruinerwold, maar moest door privéomstandigheden deze functie na korte tijd opgeven. Gert Jan heeft de afgelopen jaren nog wat werkzaamheden verricht bij de jeugdafdeling van de voetbalvereniging v.v. De Weide in Hoogeveen.

Vorige week wist Wacker in Makkinga de eerste kers op de slagroomtaart te verdienen in de vorm van een periodekampioenschap. De club uit De Wijk gaat op dit moment aan de leiding in de zondag 4e Klasse A, en is tot op heden ongeslagen. (bron:Weblog-dewolden BS)

Reacties zijn gesloten.