Wedstrijdverslag Wacker-Oldemarkt

Wacker = Oldemarkt  1 – 5 !!!!

Tjonge, tjonge: Wat een afknapper!!! Waren we na enkele bekerwedstrijden en een goed gespeelde wedstrijd in Jubbega, redelijk optimisctisch, na de “zeperd” van vanmiddag tegen Oldemarkt staan we wel weer met beide benen op de grond.
Laat ik voorop stellen, dat de ploeg uit Oldemarkt een goede indruk maakte en dit seizoen beslist belangrijke punten zal pakken.
Maar de gemakkelijke manier waarop onze blauwwitten zich naar de slachtbank lieten leiden, was voor ons als trouwe supporters, volkomen onherkenbaar! Er werden beslissende fouten gemaakt in de dekking, er werden onzorgvuldige passes afgeleverd, kortom: Het liep voor geen meter. En als je dan met de rust al op een  4  –  1 achterstand staat, is dat bijna onoverkomelijk. En dan is het zaak, dat je elkaar over dat dieptepunt van deze wedstrijd heentrekt . En dat zag ik deze middag te weinig. De koppies gingen bij sommige spelers wel  heel snel naar beneden. Werk aan de winkel dus! En niet alleen voor de trainer, maar ook zeker voor een aantal spelers individueel.
De wedstrijd tegen Oldemarkt gauw uit je hoofd zetten en de blik richten  op VENO. De kans om te bewijzen, dat die wedstrijd van vanmiddag een vergissing is geweest!