Wacker 3 – Balkbrug 2.

Op druilerige zondagmorgen was het Balkbrug 2 dat het zelfvertrouwen wilde opvijzelen tegen het een klasse lager spelende Wacker 3, onder bezielende leiding van scheidsrechter J Koster, waarvoor dank, kon de titanenstrijd beginnen. De ploegen hadden elkaar reeds eerder getroffen on voorgaande seizoenen en waren altijd redelijk aan elkaar gewaagd, echter bleek het dat ons Wacker 3 de ver bovenliggende partij was. In de 1e helft was het Wacker 3, dat door mooi combinatie spel, Balkbrug 2 volledig zoek speelde. Dit resulteerde in een verdiende 4-0 voorsprong met rust. Doelpuntmakers:
Frank 2x
Roland
En DJ.

In de 2e helft werd er rustig door gecombineerd en kwam onze verdediging bijna niet in de problemen, wat uiteindelijk resulteerde in een welverdiende 7-0 overwinning voor onze blauw hemden.