Oproep voor vrijwilligers jeugdafdeling Triville

Aan alle (nieuwe) leden, ouders en verzorgers,

vv Wacker, vv IJhorst en vv Vitesse’63 prijzen zich gelukkig met de vele vrijwilligers die het voor jong en oud mogelijk maken om elke week te trainen en te voetballen op onze mooie sportparken en gebruik te kunnen maken van de schone kleedkamers. Vrijwilligers zorgen ervoor dat de kantine open is en een ontmoetingsplaats is waar spelers, toeschouwers en bezoekers zich welkom voelen en graag tijdens of na de wedstrijd wat drinken of eten. En diverse vrijwilligers zorgen ervoor dat we actieve voetbalverenigingen zijn die sportief en sociaal veel voor onze jeugd te bieden hebben.

Vanaf het seizoen 2022-2023 gaan vv Wacker, vv IJhorst en vv Vitesse’63 een nieuwe samenwerking aan in de vorm van een Samenwerkend Jeugdorganisatie (SJO) onder de naam SJO Triville. SJO Triville krijgt een eigen bestuur en eigen organisatie. Hiervoor zijn vele vrijwilligers nodig. We zijn daarom op zoek naar mensen die bereid zijn om een bijdrage te leveren aan onze nieuwe SJO. Iedereen is welkom als vrijwilliger! Je hoeft geen voetbalkenner te zijn of zelf actief te voetballen. Er zijn veel verschillende vacatures, voor elk wat wils.

Om zoveel mogelijk leden, ouders en verzorgers te bereiken hebben we een (digitale) vragenlijst opgesteld om informatie te geven en te verzamelen over alle vrijwilligersactiviteiten. Graag ontvangen we een ingevulde digitale enquête (https://forms.office.com/r/cwuEigsUsX) of het ingevulde formulier terug per mail (secretaris@vvwacker.nl), post of in de postbus bij een van de sportterreinen. En natuurlijk mag het formulier verspreid worden, zodat meerdere personen deze kunnen invullen.

Wij hopen op vele enthousiaste reacties!

Met sportieve groet,

Namens de besturen van vv Wacker, vv IJhorst en vv Vitesse’63

Reacties zijn gesloten.