Triville JO8-1 bij jeugdtoernooi VV Staphorst

Zaterdag 3 juni heeft JO8-1 onder leiding van trainer en coach Chiel Duinkerken meegedaan aan een mooi jeugdtoernooi bij VV Staphorst. Na alle poulewedstrijden te hebben gewonnen (de één wat dikker dan de ander) kwam de knock-out wedstrijd. Alles of niks! Deze werd gelukkig gewonnen, dus door naar de allesbeslissende finale. Hier troffen ze FC Meppel, een team dat in de 1e klasse speelt! Met lichte zenuwen (bij zowel kinderen als ouders) betraden ze het veld. Veel spannende momenten met aardig wat kansen aan onze kant, en een tweetal aan de FC Meppel kant, bleef het na de 10 minuten speeltijd 0-0.

Strafschoppen moesten dus de wedstrijd beslissen. 5 kinderen van elk team werden gekozen voor deze zware taak. Ook na deze 5 penalty’s was het nog altijd onbeslist! Een 6e strafschop werd genomen. FC Meppel begon, en raakte. Helaas werd aan de Triville kant de bal tegengehouden door de geweldig goede keeper van FC Meppel, waardoor de westrijd helaas verloren was.

Alsnog een geweldig mooie 2e plaats voor dit geweldig leuke team! En wat wáren ze trots met zn allen. Op naar volgend seizoen! 💪

Reacties zijn gesloten.