Indeling jeugd WIJC en Vitesse seizoen 2021-2022

Onderstaande indeling betreft een weergave van de voorlopige teams die we als samenwerkingsorganisatie tussen Vitesse en WIJC voor het seizoen 2021-2022 bij de KNVB hebben aangemeld. Tot en met het afgelopen seizoen betrof de samenwerking alleen de elftallen (JO13 en hoger). Vanaf het komende seizoen werken we, waar dit iets toevoegt, over de hele linie samen.

De indeling is opgesteld na overleg met de huidige trainers en waar nodig zijn selectiewedstrijden georganiseerd. Bij de indeling zijn we uitgegaan van de volgende criteria: 1. Iedereen speelt op zijn of haar eigen niveau, 2. Klasgenoten bij elkaar en 3. Vrienden/vriendinnen bij elkaar. Tijdens de bekerwedstrijden c.q. in de aanloop naar het komende seizoen kan het zijn dat we nog wijzigingen moeten doorvoeren. Bijvoorbeeld door nieuwe aanmeldingen of dat blijkt dat het ingeschatte niveau toch anders is geworden tijdens de vakantieperiode. Bij de leeftijdscategorie JO15 zullen de bekerwedstrijden als selectiewedstrijden worden gebruikt om de definitieve indeling te maken.

Bij sommige teams zijn de trainers/leiders al bekend en zijn deze vermeld. Voor de andere teams zijn/gaan we in gesprek. We verwachten het totaal plaatje voor de start van de vakantie regio Noord rond te hebben en te kunnen communiceren. Trainingstijden, locaties van trainingen en wedstrijden en aanvangstijden van de wedstrijden volgen op een later moment (voor de wedstrijden zijn we bijvoorbeeld afhankelijk van de reactie van de KNVB). Voor de gemengde teams (Vitesse en WIJC) is het uitgangspunt dat er 1 keer in de Wijk en 1 keer per week in Koekange wordt getraind. De wedstrijden worden over de locaties van de 3 verenigingen verdeeld; IJhorst, de Wijk en Koekange. In beginsel wordt per half jaar de locatie, waar een gemengd team speelt, aangepast.

De indeling is uiteraard met de grootste zorgvuldigheid opgesteld. Als hier toch nog vragen over zijn, neem dan contact op met 1 van de jeugdcoördinatoren. Vitesse: Patrick Vos, René Brinkman of Janine Heuvelman. WIJC: Geert-Jan Lubberink of Ilona de Groot.