Nieuwe verzorger v.v. Wacker

De Technische Commissie van Wacker is haar nopjes met de aanstelling van Annabel Oostra-Kruithof als verzorger van haar selecties. Annabel is de vrouw van oud 1e elftal speler Remon Oostra, moeder van 2 kinderen en werkzaam bij de Politie.  De afgelopen jaren was ze al veelvuldig op de zondagmiddagen op het sportpark aanwezig om het 1e elftal aan te moedigen.

Inmiddels is Annabel gestart met de bijbehorende cursus en wordt ze door haar voorganger Jacques Smits voorbereid op haar werkzaamheden. In principe is Annabel op de vaste trainingsavonden, de dinsdag en vrijdag, van de 1e en 2e selectie aanwezig op de club. Ook spelers van de overige teams kunnen gebruik maken van haar “helende inzet”. Tevens begeleid ze het 1e elftal op de wedstrijddagen.

Wij wensen Annabel veel succes en een hele leuke tijd toe bij onze prachtige club.

TC v.v. Wacker