Beste voetballers en supporters van vv Wacker,

Het voetbalseizoen is weer voorbij. En wat voor eentje! Het kampioenschap en het bijbehorende feest is niemand ontgaan. Een knappe prestatie die ons nog lang bij zal blijven. En ons 1e zit zeker niet stil. Ook de komende weken kun je Gert Jan en zijn team regelmatig nog op de trainingsvelden zien om fit te zijn voor seizoen ’22/’23.

Naast alle voetbalsuccessen juichen we ook de samenwerking met IJhorst en Vitesse ’63 toe, oftewel Triville. Fantastisch dat we zo samen kunnen optrekken om de jeugd aantrekkelijk voetbal te kunnen bieden. We proosten op een succesvolle voetbaltoekomst.

Ondanks het mooie seizoen en de inzet van veel vrijwilligers willen we nog wel ons gemis aan een voorzitter onder jullie aandacht brengen. We zullen komende tijd onze zoektocht voortzetten, maar bij deze ook een oproep. Als je belangstelling hebt, neem dan contact op met een van de bestuursleden.

We willen iedereen een fijne en gezonde zomer toewensen.

Reacties zijn gesloten.