Wedstrijden Triville JO15-1

13 MEI 2023 JVZ JO15-1-TRIVILLE JO15-1

Op bovenstaande zaterdag mocht Triville Jo15-1 voor de competitie aantreden tegen JVZ in Zuidwolde. Omdat de wedstrijd rond de middag pas startte (12.15) en de zon voor het eerst de temperatuur liet stijgen tot een graad of 25 was het lastig om de groep scherp aan de start van de wedstrijd te krijgen. De volgende elf begonnen aan de wedstrijd;

Luuk

Ewan, Seye, Damian, Daan

Fenno, Renzo, Niek

Savin, Ryan, Abel

Wissels: Thijs, Badry en Bart

Voor dat we het wisten lag de 1-0 al achter Luuk, door een misverstand in de verdediging en dus geen ingrijpen kon de spits van JVZ al vroeg scoren. Toen 5 min later een bal door Luuk verkeerd ingespeeld en door een ongelukkige carambole de bal wederom in ons doel eindigde (2-0) konden we weer in de achtervolging. Maar ondanks dat we probeerden om goed te combineren bleek dit door het matige veld en te lange gras niet echt mogelijk. Vlak voor rust scoorde Badry uit een prima aanval de 2-1 maar deze ging door een eerdere overtreding op de middenlijn niet door en werd afgekeurd. Bij rust was het dus nog steeds 2-0.

Na de Ranja in de rust en wat omzettingen begonnen we met goede moed aan de 2e helft. Na een mooie steekbal en weifelend ingrijpen van de JVZ keeper kon Ryan al snel de 2-1 op het bord zetten. Na deze aansluitingstreffer konden we lange tijd JVZ onder druk houden maar slaagden er maar niet in om de gelijkmaker te maken. Toen we de laatste 10 minuten ook nog met 10 spelers verder moesten na te laat inkomen van Badry op de keeper konden we ondanks wat kleine kansjes niet meer scoren. Dus helaas bleef het bij deze onverdiende 2-1 nederlaag.

 

15 MEI 2023 TRIVILLE JO15-1-HZVV JO15-1

2 dagen na de wedstrijd tegen JVZ mochten we op maandagavond om 19.30 alweer opdraven voor de competitie wedstrijd tegen HZVV. Tijdens de uitwedstrijd hadden we daar met prima spel 1-1 gelijk gespeeld en we hadden na JVZ wat goed te maken. De opstelling voor de 1e helft was als volgt;

Luuk

Bart, Seye, Damian, Ewan

Fenno, Niek, Renzo, Thijs

Badry, Ryan

Wissels: Abel, Savin en Daan

In de voorbespreking was er op gehamerd om scherp te beginnen en dat is wat we ook deden. Binnen 5 minuten had Badry al de eerste goal binnen geschoten na een mooie omschakeling 1-0! Helaas lukte het ons niet om door te drukken en HZVV nam de regie al snel over en met prima voetbal werden we onder druk gezet. Uit een vrije trap schoot een verdediger de 1-1 in de kruising en na een misverstand achterin werd het ook al snel 1-2. Ook na deze opdoffer bleef HZVV de betere ploeg en scoorde voor rust ook nog de 1-3. Na deze teleurstelling probeerden we ons terug te knokken in de wedstrijd wat ook gedeeltelijk lukte maar de prima keeper van HZVV hield de kansen die we kregen prima uit zijn doel.

Na de pauze en wat omzettingen kreeg vooral de rechterkant met Ewan, Abel en Ryan het op zijn heupen. Na een mooie aanval en assist van Abel kon Ryan direct na rust de 2-3 al aantekenen. En 2 minuten later kon Abel uit een corner zelfs gelijk maken 3-3! Na deze gelijkmaker golfde het spel op en neer en was het vooral voor het publiek een mooie pot voetbal. Nadat de goed leidende scheidsrechter De Jong uit Zwolle voor het einde floot konden we tevreden zijn met een welverdiend punt en prima voetbal deze avond.

 

 

Reacties zijn gesloten.