Presentatiegids Wacker 2015-2016

IN CONCEPT !

klik op de illustratie voor groter beeld!


    Scan gids front_site2

      Wacker_logoSponsoren


 Wacker 1

1_WACKER-20152016_site976
Bovenste rij vlnr.:
Mark kramer, Maurice Bauderij, Joost van der Weide, Edwin Tabak,Edwin Dekker, BartJan Smit, Rob van Luin, Nick van der Weide

Midden rij vlnr.:
Jacques Smits (verzorger), Ronald Brouwer (leider), Bart Smit (trainer/coach),Ruud Westerhoven (2e trainer/begeleider), Andre Hendriks (grensrechter/leider)

Onderste rij vlnr.:
Niels Kloeze, Ties Talsma, Ivar Knol, Daan Dekker, Bram Tijink, Gijs Hoogeveen, Rowan Benjamins

(Foto door Nick Smits)


Bart SmidBart Smid: “Een heel positieve ontwikkeling is dat de selectie er behoorlijk jonger op is geworden”.

We staan weer aan de vooravond van een nieuw amateur voetbalseizoen. De eerste selectie van VV Wacker is enigszins gewijzigd.
Een aantal, wat oudere jongens, jongens die hun sporen bij Wacker 1 ruimschoots hebben verdiend, hebben besloten om een treetje lager te gaan spelen. Het zal niet meevallen om het gemis van de kwaliteiten van die jongens te compenseren, maar waar een ander stopt betekent dat weer iemand anders een kans krijgt. Een heel positieve ontwikkeling is dat de selectie er behoorlijk jonger op is geworden. De groep is versterkt met de komst van maar liefst 6 spelers, Joost vd Weide, Bartjan Smid, Ivar Knol, Bram Tijink, Daan Dekker en Ties Talsma, die nog in de A- junioren mogen spelen en 3 spelers, Björn Tuin, Rowan Benjamins en Gijs Hoogeveen, die eerste jaar senior zijn. Daarnaast is Edwin Tabak overgekomen van VV Ruinerwold. Dus al met al veel wijzigingen in de selectie die met gemiddeld 21,7 jaar gemiddeld behoorlijk jong is t.o.v. vorig seizoen, 26,6 jaar gemiddeld. Wij als staf hebben enorm veel vertrouwen in deze groep omdat het een goede mix is van jong en oud met een diversiteit aan kwaliteiten en enorm leergierig!
Ook binnen de staf is het e.e.a. veranderd, Jacques Smits is geen trainer meer van het tweede maar is verzorger geworden en volgt daarvoor een speciale cursus. Ronald Brouwer is bereid gevonden om het leiderschap op zich te nemen in samenwerking met Andre Hendriks, die behalve assistent scheidsrechter ook een stuk leiderschap op zich neemt. Ruud Westerhoven is de trainer van het tweede.

Wij hopen dat het een mooi seizoen gaat worden waarin we u als supporter veel aan de lijn zullen zien staan, wij zullen er alles aan doen om er een mooi jaar van te maken met mooie wedstrijden en dito overwinningen.

Tot snel,
mv.gr. Bart Smid


Wacker 2

2-WACKER_site975Bovenste rij vlnr.:
Midden rij vlnr.:
Onderste rij vlnr.:

(Foto door Nick Smits)


Ruud WesterhovenNieuwe trainers op zowel het eerste als tweede team.

Wacker 2 wordt nu getraind door Ruud Westerhoven en teammanager is een oude bekende: Harjo van Holten.

De start was eind vorig seizoen, een gezamenlijke training met het eerste en tweede met als doel ontmoeten en kennismaken met de vernieuwde groep.

3 oud gedienden hebben het eerste team verlaten en besloten het iets rustiger aan te gaan doen in het tweede, misschien is de verwoording niet helemaal juist, “rustiger gaat het er zeker niet aan toe”.
Er wordt vanaf dag één pittig getraind. Na ruim een maand trainen begint dit ook zichtbaar te worden. Na 3 wedstrijden in de voorbereiding, Zuid Wolde 1-3 winst, HODO 2-2, en Ruinerwold 4-4, waarbij moet worden aangetekend, dat alle drie de verenigingen in een hogere klasse acteren, en wij in alle drie de wedstrijden prima acteerden en kans hadden op de volle winst.
Veelbelovend is de groep; een goede mix van jong en oud, waar opleiden en beter worden , zowel individueel als collectief, wordt nagestreefd.
Aandacht is er natuurlijk ook voor de jeugd. Dit is de basis voor een florerende vereniging, trainers met kennis voor de verschillende teams.Het streven is binnen niet al te lange tijd alle trainers van de selectieteams op te leiden via de KNVB (TC-3).Inmiddels zijn er twee trainers in het bezit van dit certificaat.
Uiteindelijk zal deze lijn het niveau van het voetbal binnen de vereniging verbeteren, maar ook het plezier.
Talentvolle jeugdspelers trainen dinsdag structureel mee met de selectie (1e-2e).
Er is veel overleg tussen de trainers, spelstijlen worden afgestemd, zodat er een duidelijke, voor spelers en toeschouwers, spelstijl zichtbaar wordt.
We willen verzorgd voetbal spelen. Dat dit van de ene op de andere dag niet gaat lukken is duidelijk. Hier wordt op getraind en het wordt ook besproken met de spelers. Inzichten moeten veranderen, spelstijlen aanpassen, maar uiteindelijk zal dit leiden tot meer plezier. En daar doen we het uiteindelijk voor.

Als we er geen plezier in hadden zouden we stoppen! Dus wat er altijd moet gebeuren is positieve beleving creëren op de trainingen en dat zal leiden tot positieve ervaringen in het veld.
Dit doe je niet alleen, daar heb je een team voor nodig en daar wordt hard aan gewerkt. Binnen de hele vereniging; van kantine- tot materiaalcommissie, van scheidsrechters tot trainers en ook de vele vrijwilligers die hand en span diensten verlenen.

Plezierig seizoen gewenst,
Gr. Ruud Westerhoven


Wacker 3

3-Wacker_site908Bovenste rij:
Alfred Kuik, Jeroen Koeling, Kevin Smilde, Niels v/d Sluis, Jorick Teunissen

Middelste rij: Klaas Jan Nederveen, Wijnand Zaagman, Roland Steenbergen, Camiel Teunissen, Henk Barels, Frank Johnsen, Peter Henderiks, Erwin Stephan, Stefan Bork

Zittend: Andre Dekker, Wout v/d Broek, Alfred Doorn, Gerwin Jansen

Op de foto missen:
Arend Klomp, Theo Koster, Peter Vellinger, Sebastiaan Luchies, Ronny Luyben, Rony Lowijs, Albert Bork, Jeroen Buld, Eric Luyben, Berry van Ritbergen, Henk Bouwer, Leon Jonkers, Rudolf Kolk, Sjoerd Koster

Sponsor: Lastechniek Eric Luyben


Wacker 4


Wacker 35 plus (7X7)


Wacker 45 plus (7X7)


Wacker Dames (7X7)

DAMES-WACKER_site950

Achterste rij: Fleur Smit, Marlies Koster, Silvia Kremer.
Voorste rij: Yasmina Zandbergen, Christel Duit, Daniek Pater, Jenny Benjamins.
Niet op de foto staan: zijn Marleen Middelveld, Helen van Elven, Gea Koster.

(Foto door  Nick Smits)


Wacker Kantine personeel

KANTINE_site

Kantinepersoneel,
Achterste rij: Jeroen Santing, Siemen Benjamins, Jan Kalter, Bert Sprong (sponsor),Remmelt Venema, Appie Westerbeek.
Middelste rij: Ria Bouknegt, Corrie Dekker, Sjoukje van de Wal, Alieda Teunissen, Roger Bouderij.
Voorste rij: Jenny Roze, Jenny Benjamins, Inge Schuurman

(Foto door Nick Smits)


Reacties zijn gesloten.