Van wie bin ie d’r iene?……Roy Fleming

VAN WIE IS DAT D’R IENE?????

Het is vrijdagavond 5 september. De laatste training van de 1e selectie van Wacker, voordat de competitie 2014/2015 zondag a.s. losbrandt met de uitwedstrijd tegen Jubbega.En in mijn streven om onze supporters op de hoogte te houden van welke jongens in  het eerste spelen in de rubriek “Van wie is dat d’r iene?”ontdek ik toch nog een vreemd gezicht. Tijd om maar eens even met hem kennis te maken.
Het blijkt Roy Fleming te zijn! Welke Roy??? Roy Fleming en hij komt uit Meppel.
Hij is van het bouwjaar 1990 en hij is dus 24 jaar en geboren in Meppel.
Op mijn vraag of hij uit een sportieve familie komt, komt spontaan het antwoord: “Ze steunen me zoveel mogelijk en zijn veel aan de lijn bij mijn wedstrijden te vinden”.
Na het basisonderwijs in Meppel, heeft Roy het Middelbaar Beroepsonderwijs gevolgd en op dit moment zit hij in het laatste. jaar van het Hoger Berooepsonderwijs. Zijn studie is : RETAIL.Op dit moment is Roy bedrijfsleider bij de firma Vriend in Meppel.
Zijn voetbalcarrière heeft Roy tot op dit moment doorgebracht bij M.S.C. in Meppel. Vanaf de pupillen tot en met de selectie van de beloftes in het vorige seizoen.En toch, samen met zijn maatje Wesley Bezemer, overschrijving aangevraagd naar onze blauwwitten in De Wijk.Roy heeft geen zin om de ware reden van hun vertrek te vertellen, maar het heeft duidelijk met teleurstelling te maken. Zijn opmerking: “We zijn bij Wacker , bij trainer Hoekstra  ,  bestuur  en de selectie,ontzettend plezierig ontvangen. Het voelt als een warm bad” spreekt boekdelen!
Roy is vast van plan een vaste stek in het eerste te veroveren, doch is er ook wel van overtuigd dat de concurrentie groot is.
Zijn verwachting is dat dit elftal bij de bovenste 5  moet kunnen eindigen.
Voor de dames in onze blauwwitte gelederen moet ik helaas mededelen, dat Roy reeds in het bezit is van een Wanneperveense schone!(en zijn a.s. schoonvader is voorzitter van de  Wanneperveense voetbalclub “Oranje-Zwart”!!).
De eerste indruk van deze leuke jongeman, die in opleiding voor bedrijfsleider is, is dat hij een aanwinst voor onze club is.
Welkom Roy.

.