Wedstrijdverslag Wacker-Schoonebeek (beker)

WACKER = SCHOONEBEEK  1 = 0 (BEKER)

Er is in het amateurvoetballand nogal wat discussie gaande over de waarde van het bekertournooi vlak voor aanvang van de competitie. Ook de diverse trainers hebben daar een verschillende mening over., variërend van waardeloos tot zeer nuttig.
Trainer Hoekstra van Wacker behoort kennelijk tot de laatste categorie. Hij heeft, samen met enkele oefenwedsrtijdjes tegen nietszeggende amateurs(zie mijn vorige artikel) de bekerwedstrijden tegen respectievelijk derdeklasser “Sleen” en derdeklasser “ Schoonebeek “ aangegrepen om zijn elftal competitiewaardig te maken.En afgezien van de resultaten (een 3 – 2 overwinning uit bij Sleen en een 1 – 0 overwinning thuis tegen “Schoonbeek” lijkt hij op weg om de poppetjes op de juiste plaats te krijgen. Dat was in de wedstrijd tegen “Sleen” al duidelijk zichtbaar, maar vooral de wedstrijd tegen “Schoonebeek” maakte duidelijk dat het jaar 2e klasser voor Wacker niet verkeerd is geweest. Nou moet wel gezegd worden,. dat “Schoonebeek”een duidelijk betere tegenstander was dan “Sleen”
De dekselse Koen van Luin zag toch weer kans om, al knokkend, “Schoonbeek”op de knieën te krijgen.
A.s, Zondag in de thuiswedstrijd tegen S.V.V., uit dat andere Schoonebeek, kan de beslissing vallen en wie weet wordt Wacker wel winnaar van deze poule . Zou een mooie opsteker zijn voor de nieuwe competitie, met als eerste uitwedstrijd op zondag 7 september naar Jubbega..
Succes mannen!!