Wedstrijdverslag Wacker-Kraggenburg

WACKER  –  KRAGGENBURG   5– 1.

Een doordeweekse wedstrijd waar de vonken nou niet van afvlogen, hoewel de voetbalvereniging Kraggenburg toch met haar 18 punten in “zwaar weer verkeert”!! Ze kwamen echter tegen Wacker duidelijk kwaliteit te kort. Wat is het toch jammer dat Wacker een paar slechte periodes in deze competitie heeft gehad. Maar in deze wedstrijd was de wil om te winnen er weer en dan zijn de snelle spitsen van Wacker niet tegen te houden!! Dat bleek ook vanavond weer toen  de supersnelle spits Rob van Luin, bij prachtig zomeravondweer, op een perfecte grasmat, na uitstekend voorbereidend werk van de steeds beter spelende Koen Dekker, de 1 -0 op het scorebord zette. Het werd voor de rust ook nog 2 – 0 toen de andere (snelle) spits Mike Hooier liet zien niet onder te willen doen voor zijn collega aan de andere kant. Na de rust was het al gauw “kat in ’t bakkie” toen de hardwerkende spits Stefan Pauwels er 3 – 0 van maakte. Good  old Jurjan Lier wilde niet achter blijven en scoorde met een “droog” kopballetje nummer 4 en aanvoerder Edwin Dekker vond het aan zijn stand als aanvoerder verplicht, om ook te scoren. Dus…. 5- 0.

Dat Kraggenburg tussendoor nog een doelpunt scoorde was alleen maar voor de statistiek van belang. Einduitslag 5 – 1 voor Wacker da,t met een beetje goede wil,  nog een mooi slot aan deze competitie kan geven.