Wedstrijdverslag Wacker 4 – Hoogeveen 4

Afgelopen zondag ontving koploper Wacker 4 de nummer laatst  vv Hoogeveen. Je voelt het al aankomen; In de koppies misschien al bij Wijster en met een lichte onderschatting.  Wacker begon goed aan de wedstrijd en opende al na 5 minuten de score met een doelpunt van Oscar Hamstring Datema. Wie dacht dat Wacker free-wheelend de wedstrijd door zou komen, had het mis. Na 5 gemiste kansen van Jan , Joeri, Frank, Oscar en Melchior was het verrassend genoeg Hoogeveen die de 1-1 scoorde. De verdediging bleek ook minder resoluut. Na veel gemopper van leider Ferry ging Wacker vrolijk door met het missen van kansen. Uiteindelijk lukt het Oscar om d.m.v. een schuiver de bal tussen de palen te krijgen….2-1. De ban was gebroken en de goedopkomende links-back Berry werd onreglementair binnen de 16 gevloerd. Resultaat:  Melchior benutte dit buitenkansje vanaf de 11 meter….3-1. 

Vlak voor rust kreeg Roes niet alleen de tegenstander maar ook zijn eigen team stil, met een weergaloze passeerbeweging en de bal terugleggend op de inkomende Frank, die de 4-1 binnenschoot. Na de thee, liep het ondanks de 4-1 voorsprong nog steeds ietwat stroperig. De ingevallen Rene gaf Wacker 4 weer wat kleur op de wangen door de 5-1 binnen te schieten. Wie dacht dat Hoogeveen de handdoek in de ring zou gooien, had het lelijk mis, want ze scoorden de 5-2! 

De oud-Wacker 1 spelers gaven Wacker 4 het laatste setje voor een monsterscore. Noemenswaardig is het dat de koudingevallen “valse”spits in 5 minuten 3x scoorde.  Remco maakte niet alleen een keurige hattrick maar scoorde ook nog de 11-2. Remco was in de strijd verwikkeld met Rene wie de meeste doelpunten zou scoren. Rene’s teller stopte ook bij 4. Daarmee bleef het onbeslist tussen Rene en Remco 4-4. Tussen het doelpuntengeweld van deze twee, pikte Joeri ook nog een doelpuntje mee. 

Volgende week kunnen de mannen van het vierde kampioen worden. Op zondag 7 mei nemen ze het op tegen de nummer 2  Wijster. Voor de mensen die Wacker 4 een warm hart toe dragen kan men voor 5 euro meereizen met de bus. Vol= vol, op=op. De bus vertrekt om 08.45 uur.

De reporter

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.