Wedstrijdverslag Old Forward- Wacker (6-5-2018)

OLD- FORWARD  –  WACKER  1  –  5.

Misschien was het feit om tegen een van de oudste amateurvoetbalclubs van Nederland te spelen, voor de Wacker-spelers een stimulans om er iets moois van te maken. En daar leek het in het begin van de wedstrijd ook echt op, want groenwitte mannen van Old Forward werden in de eerste minuten dan ook volkomen weggespeeld door de Wackerploeg (met notabene invallers voor Mark Kramer, Niels Kloeze, Stefan Pouwels.) Geen wonder dat het binnen minuten 2 – 0 voor onze blauwwitten stond door doelpunten van Derk Jan Teunis (7e minuut) en een prachtige kopbal van aanvoerder Edwin Dekker (8e minuut,) na een sublieme voorzet. En dan sluipt het gevaar binnen om de tegenstander de kans te geven terug te komen in de wedstrijd. Bij een vrije trap op het doel van Wacke,r was de organisatie volkomen zoek en de bal rolde zo maar binnen.  1- 2.

Als aanvoerder ben je dan verplicht, om het zaakje tegen deze toch echt niet sterke tegenstander,  op sleeptouw te nemen. En dat doet Edwin dan met een ongelooflijk mooie goal. Uit een (alweer  van Rob van Luin) sublieme voorzet, neemt Edwin de bal in één keer op de slof. De keeper van Old Forward heeft de bal nooit gezien,misschien heeft hij hem voorbij horen suizen!!!Een beauty!!! Een veilig lijkende 3 – 1 voorsprong bij rust.

Na rust is het overwicht van Wacker nog groter en als Rob van Luin dan aan een van zijn zo langzamerhand  bekende slaloms begint en alles en iedereen (inclusief de keeper) passeert is het met 4 – 1 “kat in  ’t bakkie” voor de Wiekers)) Aanvoerder Edwin wil natuurlijk niet achterblijven  en maakt er, ook alweer in samenwerking met Rob van Luin, 5 – 1. Wacker laat dan de touwtjes wat vieren, hoewel Rob van Luin bijna nummer 6 scoort, maar de bal vliegt, via de binnenkant van de paal, uit het doel.

Old Forward wordt achtergelaten met het degradatiespook op de hielen!!

En Wacker????????? Wat toch jammer dat men midden in het seizoen een “dipje” heeft gehad!! In elk geval zijn ze op weg om, met nog 5 wedstrijden te gaan, het seizoen op een waardige wijze af te sluiten!!