Wedstrijdverslag Kraggenburg- Wacker

KRAGGENBURG  –  WACKER  2 – 2

De competitie 2017/2018 zit nu toch wel in een beslissende fase, zowel voor de bovenste plaats als voor de promotie/degradatie wedstrijden. En in die categorie viel toch ook wel bovengenoemde wedstrijd. Kraggenburg zat, bij aanvang van deze wedstrijd, nog steeds in gevaar met betrekking tot de p.d. wedstrijden  en Wacker zou, bij het behalen van de volle buit(12 punten uit de laatste 4 wedstrijden)misschien, met wat geluk, een prijsje binnen kunnen halen.Dus ingredienten genoeg om er een leuke “pot” voetbal van te maken.

Daar had het in het begin ook alle schijn van. Wacker was duidelik de betere ploeg en na 8 minuten kwam men, na werkelijk een prachtig snelle aanval (van Koen Dekker naar Mark Kramer en met als afmaker Mart Spijkerman) op een 1 – 0 voorsprong. En toch liet men het daarna  na om tegenstander Kraggenburg de genadeklap toe te delen! Enkele prachtige kansen werden om zeep gebracht.

En toen Mark Kramer in de 1e minuut na de rust de 0 – 2 op het scorebord bracht, leek er voor de blauwwitten geen vuilte aan de lucht!!! En toch…………….

Enkele spelers van Wacker  hadden duidelijk moeite met hun conditie en de roodwitte Kraggenburgers kwamen steeds vaker voor het doel van de weer prima keepende Erik Pomper. En toen de aansluitingstreffer een kwartier voor het einde viel,  was de beer, bij het dorpsfeestvierende publiek, los.

De gelijkmaker kon niet uitblijven!!! En 5 minuten voor het einde gebeurde  het onvermijdelijke. Een mooi, doch zeer vreemd doelpunt!!  Voor Kraggenburg een zeer, zeer belangrijk punt in deze beslissende fase en  Wacker??? Zij vergaten om dat kleine strohalmpje vast te grijpen, na toch wel, tot nu toe interessant seizoen.(met nog drie wedstrijden te gaan trouwens).