Wedstrijdverslag Asser Boys – Wacker

ASSER BOYS – WACKER 6 – 2.
Wat hadden we de afscheidnemende mensen bij het 1e elftal een mooiere afscheidswedstrijd gegund dan die smadelijke 6 -2 nederlaag.
Want laten we eerlijk zijn, dit hebben de sympathieke trainer Gert Jan Hoekstra en de altijd goedgemutste verzorger Jan Bernhard Zwiers niet verdiend. En ook de leiders Ronald Steenbergen en Hanco Spijkerman hadden zich een beter afscheid voor kunnen stellen. En wat te denken van Machiel Morsink, die als assisent-trainer met Gert Jan Hoekstra, mee gaat naar Ruinerwold, houdt vast en zeker een bittere smaak in zijn mond na de laatste wedstrijd die hij voor Wacker keepte.Machiel heeft vele, vele jaren zijn beste krachten als keeper, als jeugtrainer/leider, aan Wacker gegeven en dan is het niet fijn om met zo’n wedstrijd (ook nog 4 doelpunten om de oren krijgen!!!)afscheid te nemen.Maar goed,……het is niet anders.
Was het dan zo slecht???? Nou, best is wel wat anders!
Natuurlijk, een toch nog wel gemotiveerde tegenstander i.v.m. de komende na-competitie waren de Asser Boys zeker. Maar juist door de ongemotiveerdheid van Wacker werd het hun ook wel erg gemakkelijk gemaakt. Het rommelde en rammelde in het blauwwitte (typerend in het zwart deze dag!) kamp aan alle kanten. Iedereen was kennelijk al met zijn gedachten bij de (lange) voetbalvakantie die voor de deur staat.
Dus laten we met z’n allen maar blij zijn, dat Wacker ook volgend seizoen weer in de 3e klasse mag spelen! Nieuwe bezems wegen schoon en dat geldt hopelijk ook voor onze nieuwe staf die er aan zit te komen.
Prettige vakantie allemaal!