WACKER  – KRAGGENBURG  4 – 1

Dat de herfst z’n intrede heeft gedaan was,ondanks het fraai schijnende zonnetje, op het sportveld zondagmiddag duidelijk te merken! Een klein aantal kleumende toeschouwers had langs de lijn plaatsgenomen.En toch hadden de wegblijvers had gelijk niet aan hun kant! Ze hebben een leuke wedstrijd gemist, waarin Wacker pittig begon, met een aantal zeer interessante aanvallen van de snelle voorwaartsen (Rob en Mark) en een goed aanspeelbare, steeds in betere vorm komende centrumspits Joost van der Weide. De voetballers uit Kraggenburg toonden in die fase aan, niet voor niets op de onderste plaats te bivakeren.  Wacker liep dan ook heel gemakkelijk weg naar een 3 – 0 voorsprong, dankzij doelpunten van Rob van Luin en 2 van Mark Kramer. Daarmee brak de rust aan van deze wedstrijd, die onder leiding stond van de prima fluitende scheidsrechter Scholte Albes uit Valthermond.

Wie gedacht had , dat Wacker na de rust wel haar doelsaldo zou opschroeven, kwam bedrogen uit. Wel scoorde Rob van Luin zijn tweede doelpunt (4 – 0_ dus) doch toen kwam de wedstrijd helemaal in “een dip”. Er werd aan Wacker zijde flink gewisseld  en toen invaller Ruben Roescher een ernstige blessure opliep en het veld moest verlaten, had Wacker zijn wisselspelers opgesoupeerd en moest met 10 man verder. Bovendien begon Kraggenburg, ondanks de 4 – 0 achterstand, steeds beter te spelen en zij scoorden de verdiende  4 – 1.

Verder liet Wacker had niet komen en zij behaalde dus, in een zeer sportieve wedstrijd, een mooie en  verdiende   4 – 1 overwinning, met als gevolg een stevige plaats in de kopgroep  van de 4e klasse F.