Wacker 3 stunt weer, nu tegen naaste concurrent Olteholtpade!

Wacker 3 heeft de draad weer opgepakt na een inzinking aan het einde van 2018. In 2019 zijn alleen nog maar overwinningen geboekt, en stiekem wordt er door de mannen van JP weer naar boven gekeken….

Ook vandaag werden de 3 punten meegenomen uit Oldeholtpade, waar na 90 minuten ploeteren in de klei gewoon een keurige 0-5 op het scorebord stond! Voorwaar een unieke gebeurtenis, want het was goalie Dennis E. nog geen één keer gelukt de nul te houden, maar nu was het toch zover. Klasse!

Tsja, wat kunnen we er verder over zeggen: het was nat, modderig en toch nog leuk. Erwin en Oscar lieten na langdurig blessureleed weer eens van zich horen en dat was niet onverdienstelijk. Jurian krijgt langzaam het voordeel van de twijfel, misschien mag hij wel blijven bij de toppers van W3 😊. Frank was dodelijk effectief als altijd, Jan vond weer eens het goede net, en Lars had vandaag het vizier nog niet op scherp. Geen flauw idee wie er verder gescoord heeft, veelal uit een kluts, en de laatste 10 minuten was uw razende reporter alweer douchen. Mara gelukkig bleef het nog lang onrustig in het hoge noorden!

Volgende week spelen we thuis tegen BEW 2, die staan 1 plaats boven ons. Enkele wijze woorden en aanmoedigingen zijn meer dan welkom! Tot dan, 10 uur thuis!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.