Wacker 3 legt kampioen Zuidwolde 4 op de pijnbank!

Nadat de mannen van het derde vorig week dik verloren hadden van Raptim 5 en hierdoor de tegenstander van vandaag Zuidwolde 4 kampioen was geworden, ging deze wedstrijd nergens meer om, hoewel de 1e ontmoeting tussen de nummer 1 en 2 in het voordeel van Wacker was beslist, was Zuidwolde er op gebrand om de punten mee te nemen uit De Wijk.

Vanaf de 1e minuut nam Wacker het initiatief en had het Zuidwolde in een soort van wurggreep. Met goed combinatie voetbal en een gezonde dosis strijdlust kwam Zuidwolde er niet aan te pas. Dit resulteerde in een verdiende 2-0 voorsprong door een doelpunt van Frank en een eigen doelpunt. Zuidwolde kwam terug in de wedstrijd door uit 1 van de spaarzame de 2-1 binnen te schieten.

Smetje op de 1e helft was dat laatste man Marcel Prent er vlak voor de rust af moest met een hoofdwond en een tripje naar het ziekenhuis om een paar hechtingen te scoren.

Aan het begin van de 2e helft probeerde Zuidwolde het nog om de wedstrijd te doen laten kantelen en even leek dat te lukken, door een kleine miscommunicatie scoorden ze de 2-2, maar daar zou het bij blijven. Vanaf dat moment was het Wacker dat de klok sloeg en uiteindelijk naar een gemakkelijke 6-2 uitliep door nog een doelpunt van Frank en 3 van Remco.

Al met al een zeer sterk optreden door de mannen van Steef en een zeer terechte overwinning op de kampioen.

Na afloop hebben we de kampioenen getrakteerd op een koele versnapering en bleef het nog een tijdje onrustig op het sportpark.

De paparazzi!