Wacker 3 – BEW 2

Het is zondag 24 november, een zondag zoals zovelen;
– een flinke walm alcohol bij de koffie aan de bar bij Wacker
– een inmiddels vertrouwd gezicht die de koffie inschenkt
– omzettingen in de opstelling
– Jan B komt te laat…….

Kortom iedereen is meteen vertrouwd in deze mooie speelronde.

1. Koster (die een tweelingbroer blijkt te hebben) blaast voor de aftrap van Wacker 3.

De wedstrijd begint voortvarend, Wacker combineert lekker m

aar nog wel op een rustig tempo.
Al gauw is duidelijk dat BEW niet het initiatief zal gaan nemen om het spel te maken.
Een continue mandekking en een geparkeerde bus zorgt voor weinig spektakel in de openingsfase.

Naar mate de eerste helft vorderde is duidelijk dat Wacker de sterkere ploeg is. Veel duels worden gewonnen en vrijwel alle 2de ballen zijn voor Wacker.
Het was dan ook mede door hard werken van M Roescher dat onze voorhoede de eerste spelden prikjes konden uitdelen.

Theo wist de bal nog een aantal keer strak voor te geven vanaf de flank en BEW had de billen al flink samen geknepen.
De bank van Wacker voelde de angst van BEW en Ging als de twaalfde man achter het elftal staan.
Het was uiteindelijk D-J Teunis, die na een zeer fraaie en tevens dubbele 1 / 2 met R Stadman het net wist te vinden.

Samenvatting van de eerste helft.
– 0 kansen voor BEW
– vlaggenist J Bouwman foutloos (echt)
– A Ploeg foutloos
– 1-1 🤨

Na wat tactische omzettingen, warm kopje thee en een banaan van René komt Wacker strijdbaar uit de kleedkamer.
De tweede helft gaf een vergelijkbaar spelbeeld.
Het was Wacker dat met 95% balbezit de wedstrijd bepaalde. het bal tempo ging omhoog en de bus van BEW begon serieus te kraken.
Het was uiteindelijk de goed spelende T Koster (je weet wel die van die tweeling) die tot 2 keer toe de assist wist te geven. de eerste op JP Boverhof, die hem mocht ontvangen op randje zestien en een loeihard schot afvuurde 2-1.
In de eindfase was het een corner van wederom T Koster. R Stadman wist deze bal bij de eerste paal hard binnen te koppen. 3-1 eindstand.

Samenvatting 2de helft.
– wederom geen kans voor BEW (ditmaal ook geen doelpunt)
– bijna ieder speler van Wacker had er 1 van BEW op de rug
– een zeer goed fluitende J Koster.
– en zijn broer was met 2 assists (man of the match)

Wist u dat:
– Frank en Erwin het 4de hebben versterkt
– dat JP niet voor alle wissels koffie meeneemt
– Dennis “bijna” foutloos was…..En ook bijna 40 wordt
– Joeri deze zondag niet in het eten hoefde te roeren
– we halve gehaktballen kregen?????
– de tassen van Niels fijn zijn
– Theo heel vaak aan zijn schoenen ruikt na de wedstrijd (en hierna een korte periode scheel kijkt)
– hij dit andere spelers ook opdringt
– BEW de 3de helft wilde winnen