V.V. WACKER  –   V.V. BAKKEVEEN   4 – 0. (Oefenwedstrijd)

Eindelijk kon er weer gevoetbald worden. De accommodatie van Wacker lag er “spic en span” bij (kon haast niet anders na ruim anderhalf jaar rust i.v.m. de corana!!)  en iedereen hunkerde naar een mooi “potje” voetbal. Nou weet ik best, dat je aan een dergelijke,  vriendschappelijke wedstrijd niet al te veel conclusies mag verbinden, doch ik durf wel te stellen dat Wacker goed “overwinterd” heeft. Met zo’n 18 geselecteerde spelers begon de nieuwe trainer, Gert Jan Hoekstra ,geassisteerd door oud-speler Remco Stadman, aan dit klusje tegen 4e klasser v.v. Bakkeveen. Natuurlijk was het voor beide partijen even wennen, na zo’n lange rustperiode, doch Wacker was duidelijk vanaf het begin de betere ploeg. Alleen het scoren verliep nog niet al te best. Het duurde nog tot de laatste minuut voor de rust, voor Lens Spin de 1- 0 liet aantekenen. Na de rust werd er door beide trainers veel gewisseld, doch Wacker bleef de betere ploeg. En dat resulteerde dan ook in meerdere goals. Edwin Dekker (aanvoerder) schoot en kopte twee keer raak en Tom Oudman besloot dit oefenbal met de vierde treffer

Voor beide ploegen een nuttige oefenwedstrijd, geleid door de rustig leidende scheidsrechter Bert Esselbrugge uit Meppel..

Wacker gaat nu nog twee oefenwedstrijden spelen. De  eerste a.s. woensdag tegen V.V.A.K  uit Kerkenveld en de woensdag er op tegen v.v. Ruinen. Daarna volgt nog een aantal wedstrijden voor de K.N.V.B. beker tegen .v.v. Havelte, v.v. Giethoorn en v.v Dwingeloo. En dan pas is eerste de competitiewedstrijd …………uit tegen Ruinerwold!!!!!

Jan Tijink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.