Ruinerwold – Wacker 1-0

RUINERWOLD  –  WACKER   1 – 0

De wedstrijd van zondag j.l. Ruinerwold tegen Wacker , werd niet de flitsende derby, zoals die in het  verleden wel eens is gespeeld.Waar lag dat nou aan?

Aan het miezerige, mistroostige  weer?? Aan het niet al te beste, hobbelige veld?Aan de toch geringe belangstelling van het publiek voor een dergelijke derby?
Aan de warrig leidende scheidsrechter? Allemaal gissingen, doch feit is, dat het een wedstrijd van de mindere soort is geworden. Wacker, met twee gewonnen wedstrijden met een flink doelsaldo achter de knopen, was technisch wel de betere ploeg, doch Ruinerwold gooide er een flinke portie sportief enthousiasme tegen aan. Het was meteen al duidelijk dat de doelpunten deze middag duur zouden worden.

In de 17e minuut meende een van de aanvallers van Ruinerwold met een geweldige “snoekduik”wel een strafschop te kunnen “versieren”! En waarachtig: Het lukte!!!!. Rustig door Ruinerwold benut. En als dan zo’n doelpunt ook nog de eindstand wordt, ondanks het feit dat Wacker na de rust de betere ploeg was, is dat voor spelers en het (geringe) publiek teleurstellend!

Laten we hopen dat we, volgende week, te beginnen met een uitwedstrijd tegen “De Blesse”!!!), wat beter voetbal te zien krijgen!