ORANJE ZWART   –  WACKER  1 – 0.

Zelden zal een wedstrijd reeds in de 1e minuut beslist worden. Oranje Zwart tegen Wacker was er zo een!! Er was nauwelijks afgetrapt of in de verdediging van onze blauwwitten ontstond een misverstand, waarbij keeper Daan Dekker een tegenstander onderuit trok  en…………de bal ging op de stip! 1 – 0 voor Oranje Zwart na 1 minuut spelen!!!

En dan is er gelukkig nog tijd genoeg om dat recht te trekken, vooral ook toen bleek dat Wacker de beter voetballende ploeg was. Maar ja,  scoren hoort ook bij het voetbalspel en dat verzuimde men. Behoudens een geweldige “pegel” van aanvoerder Edwin Dekker, die op de bovenlat uiteenspatte!! Vermeldenswaard voor de rust was nog het moment, waarop snelle spits Rob van Luin, letterlijk uit de wedstrijd werd geschopt. De rode kaart bleef achterwege!!

Na de pauze werd het spel er niet beter op. Een fel aanvallend Wacker en een Oranje Zwart, dat rook dat er misschien wel iets te halen was tegen deze betere tegenstander!

En toen alle pogingen bij de blauwwitten geen effect sorteerden, sloeg de moedeloosheid toe  en kwam  de tweede nederlaag voor Wacker van dit seizoen, in Wanneperveen.

Geen man overboord 1e elftal!! Volgende week heb je de kans om je te herstellen in de thuiswedstrijd tegen koploper Steenwijkerwold.