(Oefen) wedstrijd verslag Wacker – MSC zaterdag

WACKER  –  M.S.C. MEPPEL (ZATERDAG AFD.)  4  – 1.

Trainer Theo van ’t Zand zette met zijn selectie de oefencampagne voort tegen de zaterdagafdeling van M.S.C. uit Meppel (uitkomend in de 4e klasse van de K.N.V.B)

Wacker begon sterk en het zou niemand verbaasd hebben , als men met de rust  met 3 à 4 – 0 zou hebben voorgestaan. Maar het belangrijkste van het voetbalspelletje is nog altijd scoren en dat vergaten de blauwwitte mannen aan de lopende band! De meest opgelegde kansen werden om zeep geholpen! Dus…….was het met de rust bij deze, door scheidsrechter Marcel van de Beld uit Emmeloord prima geleide wedstrijd, nog steeds 0 – 0.

Na de rust een totaal ander beeld. M.S.C. duidelijk een betere ploeg dan voor de rust en Wacker speelde veel onrustiger. En toch juist zij namen de leiding, toen Mark Kramer, na prima voorbereidend werk van Mike Hooijer ,de 1 – 0 aan liet tekenen enkele minuten later gevolgd door de gelijkmaker van de zwart-witte mannen van M.S.C. En toen Nick van der Weide  een penalty onberispelijk binnenschoot, was de tegenstand van M.S.C. gebroken. Een eigen doelpunt van de Meppelers en gepruts van hun keeper , waardoor Mark Kramer opnieuw kon scoren, bracht de stand op 4 – 1. Een nuttige oefenwedstrijd voor beide ploegen.

Zondag ontvangt Wacker voor de beker D.S.C. (Dalerveen Stieltjeskanaal Combinatie) , een 4e klasser.