(Beker) wedstrijd verslag Raptim – Wacker

RAPTIM  –  WACKER  6 – 1 (!!!)

Om dit verslag maar in “toneeltermen”te beginnen: “Een slechte generale geeft vaak een goede uitvoering”. Laten we het daar dan maar op houden na de werkelijke  “zeperd”, die Wacker ontving van het Coevorder Raptim!

Daar moet echter wel een aantal opmerkingen bij geplaatst worden:

1e. Raptim was duidelijk de betere ploeg; in alle opzichten!

2e. Raptim is gedegradeerd uit de 2e klas( en zal daar, volgens mij, ook snel in terugkeren);

3e. Wacker was nog niet helemaal op “oorlogsterkte”.Zo ontbraken nog Derk Jan Teunis, Koen van Luin en Rob van Luin.(gedeeltelijk meegespeeld).

4e.Wacker heeft naar vermogen gespeeld (en gevochten);

5e. De zes doelpunten van Raptim kwamen soms wel wat (voor Raptim tenminste)gelukkig tot stand;

Laten we hopen, dat deze nederlaag toch positief na zal werken naar de 1e competitiewedstrijd (thuis) van volgende week zondag tegen “Balkbrug”, dan is de reis naar Coevorden niet voor niets geweest!!

Eerlijkheidshalve moet ik toch vermelden, dat de “ere-goal” van Wacker gescoord werd door de keihard werkende Ruben Roescher.