Uitreiking Voetbalpoule seizoen 2017-2018

Terwijl het najaars zonnetje haar uiterste best deed, was ook de supporters vereniging weer druk in de weer om programma boekjes aan de man te brengen voorafgaand aan de wedstrijd van Ons Eerste tegen de gasten van Ulu Spor uit Zwolle.
Wacker 2, Wacker 3 en Wacker 4 zorgden weer voor een heleboel gezelligheid en je merkte dat er enige spanning heerste, die mooie zondagmiddag…..
Zou onze Koninklijke Muziekvereniging Apollo komen om Koning Voetbal te spelen? En waarom liepen de vrijwilligers van de Supporters Vereniging met een brede glimlach rond…?

Nadat begin vorig seizoen de uiterst populaire Voetbalpoule weer was aangevangen, werden voorafgaand aan de wedstrijd de prijzen verdeeld van het seizoen 2017-2018. Velen deden mee met de poule, maar zoals iedereen weet is er vaak 1 persoon de beste!

De winnaar van de Voetbalpoule was deze keer Jan Pieter Boverhof! Nog steeds is Jan Pieter elke zondag nog actief op het veld en laat vaak zien dat hij het voetballen nog niet verleerd is. En naast het voetballen, heeft hij dus ook goed inzicht in de kwaliteiten van Wacker 1.

Als nummer twee en drie eindigden respectievelijk Jan Tijink en Mark Kramer. We konden Jan nog net even wegplukken voorafgaand aan  zijn deskundige wedstrijd aankondiging en doordat Mark helaas geblesseerd was, kon de Supporters Vereniging een foto momentje plannen voorafgaand aan de wedstrijd.

Op de foto staan Jan Pieter, Jan en Mark, geflankeerd door Caroline en Jeanet van de Supporters Vereniging.

Ook dit seizoen doen er weer velen mee met de Voetbalpoule. Wie wordt aan het einde van het seizoen de opvolger (ster) van Jan Pieter?

Kom elke zondag alle teams van Wacker aanmoedigen en zorg dat we met ons allen de twaalfde man zijn, zodat er veel wedstrijdpunten behaald worden!1

De Supporters Vereniging