Jaarlijkse kaartmarathon

Zaterdagmorgen 5 jan streden 24 deelnemers wie er zich dit jaar de winnaar mag noemen van de jaarlijkse kaartmarathon.
Voor de middag 4 boompjes spelen, wat de één soms beter af ging dan een ander.
Dan gezamenlijk overheerlijke snert ( gemaakt door meesterkok André Dekker ) en lekkere broodjes eten.
En dan nog 4 boompjes kaarten.
Maar soms doet de geserveerde snert dan tussen de middag wonderen, want bij sommige onder ons lukte ’s middags alles.
Zo dus ook oud-voorzitter John Stapel, na de ochtendronde was het nog helemaal niks met hem. Of zullen we maar zeggen ongelukkig geloot en slechte kaarten??
’s Middags was hij weer ouderwets in vorm en hoorde je geregeld zijn bekende schaterlach door de kantine galmen.

Hier de uitslag van de top 4:

1.  John Stapel
  2.  Albert Hester
  3. Trijn Wesseling
  4. Annie Scheper.

Het was een gezellige dag en iedereen bedankt voor de deelname. Ook de kantinevrijwilligers nogmaals bedankt voor het natje en droogje.
Zeker voor herhaling vatbaar, volgend jaar.

Namens de organisatie van de Supportersvereniging.

Sjerp Visser en Jan vd Wal