WACKER  – STEENWIJKERWOLD 0-5

Het is natuurlijk nog te vroeg om in dit stadium van de competitie al van beslissende wedstrijden te spreken, doch de wedstrijd tussen Wacker en Steenwijkerwold was er natuurlijk wel een van: Voor Wacker,niet verliezen om niet verder bij de kopgroep achterop te geraken en voor Steenwijkerwold, continueren van de goede resultaten (nog steeds ongeslagen!!) bij het begin van deze competitie.

En dat gebeurde vanmiddag onder leiding van scheidsrechter Drost(prima gefloten!!, op een, ondanks de vele regenval van de laatste dagen,  goed bespeelbaar veld.

En laten we voorop stellen  dat Koploper Steenwijkerwold zeer verdiend de punten meenam. De uitslag was misschien ietwat geflatteerd(met de rust was het nog 0 – 0) doch technisch waren de roodzwarten duidelijk de baas over de blauwwitten uit De Wijk.

Al had Wacker in de eerste 10 minuten(men had zelfs met 2 – 0 voor kunnen en moeten staan)het betere van het spel, daarna  speelde Steenwijkerwold een beste wedstrijd. Dat leidde nog niet meteen tot doelpunten,  maar na rust kwamen de mannen uit Steenwijkerwold op dreef. 0 – 1, 0 – 2, en 0 -3 en……….Wacker was verslagen! Dat het ook nog  0 – 4 en 0 – 5 was inderdaad iets te veel van het goede (slechtste) voor de moegestreden (dat wel) jongens uit De Wijk. Volgende week tegen Kraggenburg krijgen ze de kans op revanche!!