Supporters vereniging

supver

SUPPORTERSVERENIGING WACKER

Al ruim 50 jaar is de supportersvereniging actief binnen de voetbalvereniging Wacker.
In november 2013 is dan ook op grootse wijze het 50 jarig jubileum gevierd.
Al sinds de oprichting in 1963 worden er om de 2 weken kaartavonden gehouden in het voetbalseizoen met mooie vleesprijzen. Daarnaast worden voor elke thuiswedstrijd programmaboekjes gemaakt en verkocht om de kas wat te spekken. Met het geld wat de supportersvereniging bij elkaar heeft geharkt is in de loop der jaren al menig elftal in het nieuw gestoken, handdoeken uitgereikt, nieuwe dug outs op het 2e veld, etc. Ook kunt u getuige zijn van de geweldig mooie overkapping die met behulp van vele vrijwilligers is gerealiseerd in het voorjaar van 2015.
Ook de jaarlijks terugkerende voetbalpoule blijkt voor de leden/ supporters elk jaar weer een groot succes gezien het aantal deelnemers.
Ook voor de spelersbus van Wacker 1 leveren wij al vele jaren onze financiële bijdrage.

Wilt u lid worden van deze actieve club, dan kan dat voor slechts € 7,50 per jaar.

Aanmelden kan bij onderstaande bestuursleden.

Supportersvereniging

Henk Bouwer             (voorzitter)

Johan Takens             (secretaris)

Frank Johnson                (penningmeester)