WIJC JO11-1 Kampioen!

Op 15 december jongstleden konden de jongens van JO11-1 Kampioen in de 2e klasse worden. Daarbij moest nog wel gewonnen worden van JVZ JO11-2 in Zuidwolde. De jongens stonden met veel spanning aan het begin van de wedstrijd maar binnen 5 minuten hadden zowel Thijs uit een corner en Jesse met een afstandsschot al voor 0-2 getekend. Hiermee was de spanning direct weg en werd er volop tiki-taka gespeeld om de score op te voeren. De ene na de andere kans miste het doel of de keeper van JVZ stond in de weg. Vlak voor rust wist Damian dan toch de 0-3 in het net te krijgen vlak nadat keeper Luuk in samenwerking met Bart en Samuel de eerste kans van JVZ onschadelijk wist te maken.

Na de rust was het nog steeds éénrichtingsverkeer en kon Nick uit een corner prachtig de bal binnen volleren (0-4). Nadat Luca bij 2 afstandsschoten al dicht bij een treffer was geweest kwam Marijn na een mooie dieptepass 1 op 1 met de keeper te staan en wist hij koelbloedig de 0-5 aan te tekenen. Vlak voor tijd kopte Ewan tegen de lat en in de daarop volgende aanval kon Ewan de eindstand van 0-6 op het scorebord schieten. Hiermee was ook het kampioenschap een feit geworden en konden de jongens samen met de begeleiding en vele ouders en familie het feest starten. Zo waren er bloemen en een mooie beker voor elke speler en van WIJC een medaille.

Nadat de Wijk weer was bereikt stond de platte wagen al klaar en is er ondanks de snijdende kou nog een kleine rondrit gehouden. Vervolgens konden de jongens bij Anytime de buik vullen met patat en een snack.

Na de winterstop mag deze groep zich meten met teams in de 1e klasse wat zeker ook weer een mooie uitdaging is!