Uitbreiding samenwerking SJO WIJC en Vitesse ‘63

Afgelopen jaar heeft SJO WIJC voor het eerst de samenwerking gezocht met Vitesse ’63. De insteek van deze samenwerking is om onze jeugd in de toekomst ‘met plezier te kunnen laten voetballen op onze voetbalvelden. ‘

De samenwerking tussen SJO WIJC en Vitesse ’63 is succesvol verlopen voor de categorieën JO19 en JO17. Het grootste voordeel van de samenwerking is dat een ieder zo veel mogelijk op niveau kan blijven voetballen. Hierin kunnen we door de samenwerking beter voorzien. Naast een aantal praktische opstart problemen, hebben wij de samenwerking als prettig ervaren.

Met deze ervaring willen we voor komend jaar de samenwerking met Vitesse ’63 uitbreiden naar de JO15 categorie. Hier zullen dan ook ST (Samengestelde Teams) teams gevormd gaan worden.

De verwachting voor komend seizoen is om met 2 JO19 teams, 2 JO17 teams en 3 (of zelfs 4) JO15 teams te voetballen. In de eerste weken van juni zal de indeling per team bekend gemaakt worden.

We kunnen ons voorstellen dat er over deze samenwerking vragen zijn.  Wij nodigen jou van harte uit deze via email of persoonlijk aan ons te stellen.

Helen van Elven (06-27440445)

Christel Duit (0614890369)

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.