Samenwerking SJO WIJC en Vitesse ‘63

Om de plannen rondom ST teams JO19 en JO17 (SJO WIJC en Vitesse) verder te concretiseren zijn de volgende stappen gezet.

• Kennismaking van de voetballers  door het spelen van een oefenwedstrijd waarin de teams gemixt worden.
    • JO19 speelt op maandag 11 juni om 1930 uur in IJhorst
    • JO17 speelt op dinsdag 12 juni om 1930 uur in Koekange
    • De spelers ontvangen de exacte info via de leiders, trainers.
  • Inschrijving aantal teams bij KNVB
    • JO19 zal met twee ST teams ingeschreven worden
      • JO19-1 – 1e klasse
      • JO19-2 – 3e klasse
    • JO17 zal (in eerste instantie) met drie ST teams ingeschreven worden
      • JO17-1 – 1e klasse
      • JO17-2 – 3e klasse
      • JO17-3 – 4e klasse
    • Wedstrijddagen en trainingsdagen worden verdeeld over de 3 locaties IJhorst, De Wijk en Koekange.
      • We streven naar een juiste verdeling over de drie locaties (en nemen de gemaakte opmerkingen hierover op de informatie avond d.d. 22 mei 2018 mee). Een gedetailleerde invulling volgt zodra we een completer beeld hebben van onder andere trainers en beschikbaarheid van velden.
    • Eind juni 2018 zal de teamindeling bekend worden gemaakt.

We kunnen ons voorstellen dat er nog vragen zijn over deze stappen. We nodigen je van harte uit deze via e-mail of persoonlijk aan ons te stellen.

Ferry Johannes (fhannes@live.nl)

Christel Duit (christelduit@gmail.com)