OP ZOEK NAAR TRAINERS!

WIJC wil voor haar ca 180 jeugdleden zowel in recreatief als prestatiegericht jeugdvoetbal blijven voorzien. Om invulling te geven aan deze doelen zijn we voor komend seizoen (2019-2020) op zoek naar enthousiaste trainers voor de teams JO15, JO17 en JO19, die onze sportieve ambities kunnen versterken.

Wij zijn in op zoek naar trainers die

• Affiniteit hebben met jeugdvoetbal
  • Communicatief- en sociaal vaardig zijn
  • Samenwerken en overleggen met andere jeugdtrainers
  • 2 x per week trainingen verzorgen en op zaterdag het team coachen en begeleiden
  • Eventueel in het bezit zijn van een TC3-jeugd diploma of bereid zijn TC3 te volgen

Wat kun je van SJO WIJC verwachten?

• Prima faciliteiten
  • Een enthousiaste spelersgroepen
  • Begeleiding vanuit de vereniging om als trainer verder te ontwikkelen, door te groeien
  • Een nader te bepalen onkostenvergoeding

Ben je geïnteresseerd in een trainerschap bij ons? Dan ontvangen we graag een bericht van je via fhannes@live.nl of rh.11en@home.nl. Bij vragen kan je contact opnemen met  Ferry Johannes mob 0611289506 (JO17 en JO19) of Helen van Elven mob 0627440445 (JO15).