Hulp van ouders bij wedstrijden JO7 tot en met JO12

Afgelopen jaar zijn we gestart met nieuwe spelvormen voor de jongste jeugd. Na evaluatie van deze spelvormen hebben we gemerkt dat het voor de jeugd van JO7 tot en met JO12 voor trainers en begeleiders handig is om te werken met ‘begeleiding van ouders rondom het veld.’  Dit betekent dat u als ouder bij thuiswedstrijden ingedeeld wordt om hand- en spandiensten te verrichten en de leiders, trainers ondersteunt. Bij ondersteuning (in de breedste zin van het woord) kunt u denken aan: het klaar zetten van de doelen, het halen van ranja, het helpen bij plassen zodat de trainer en/of leider zich kan blijven richten op de rest van het team, het helpen met inschieten, het strikken van veters, enz. U ontvangt bericht van de leider of trainer van uw team wanneer u ingedeeld wordt voor ‘begeleiding rondom het veld’.  Wij zullen deze nieuwe vorm van ondersteuning van ouders aan het einde van het seizoen evalueren. We rekenen op uw bijdrage en zien u graag bij de wedstrijden van de jeugd.