Het jaarlijkse e-kamp van de voetbalvereniging WIJC

Afgelopen weekend, vrijdag 5 en dat er 6 juli was weer het jaarlijkse e-kamp van de voetbalvereniging WIJC.  De ruim 20 jongens (van J011 en J010) kwamen vrijdagmiddag rond 5 uur naar het zwembad, hier was door een grote groep vrijwilligers op donderdagavond al een mooie grote legertent opgezet. Er mocht nog  even gezwommen worden. Rond half zeven werd de BBQ aangestoken, waar lekker gesmuld werd van oa de worstjes, hamburgers en stokbrood. Daarna werden de boys gedrild door Jason, van Atlas Sport, met een ware bootcamp!! Afsluitend een spel Weerwolven gespeeld, onder leiding van Vera en Lizzy. Top meiden!! Na een ietwat korte nacht was er om 800 uur ochtendgymnastiek. Daarna een lekker ontbijt, nog even zwemmen waarna de fiets gepakt werd voor een tochtje naar het bos waar het spel Levend Stratego werd gespeeld. Na het eten van patatjes en een snack weer bij het zwembad, kon er nog gezwommen of gespeeld worden. Daarna werd iets eerder dan gepland, ivm verwachtte regen, de tent weer opgebroken en werden de kinderen één voor één opgehaald. We hebben een super weekend gehad, mede mogelijk gemaakt door alle hulp die we gehad  hebben!! Op naar volgend  jaar.