Havelte JO 10-1 tegen W.IJ.C. JO 10-2

Zaterdagochtend 9 november, 08:30 uur mochten we afreizen naar het mooie Havelte om daar tegen de jeugd onder de 10-1 te spelen.
Een vochtige grasmat, droog weer en een prima temperatuur zorgde voor ideale omstandigheden (ook voor de ouders)!
De wedstrijd begon goed, al binnen 5 minuten stond de 0-1 op het scoreboord door een hard en geplaatst schot van Tess. Onhoudbaar voor de goeie keeper van Havelte.
Al gauw zou blijken dat deze twee teams aardig aan elkaar gewaagd zijn. Zo liep de score ook mooi gelijk op naar 6-6. Een hele leuke pot om te zien!!
Havelte moest zich iedere keer van een punt achterstand terugvechten. Dit komt omdat onze voorhoede (Isabel & Pieter) ook goed speelde en door mooi samenspel met het team doelpunten wisten te maken.
In de laatste 5 minuten was het W.IJ.C. dat de 6-8 op het scoreboord wist te zetten. Onze goed keepende Jesra en zijn verdediging (Boet, Noortje en Daan) moesten flink aan de bak om de stand zo te houden……………gelukt!!
Mooi om te zien hoe de jeugd elkaar meer en meer weten te vinden en het spelletje beginnen te snappen.
Zaterdag 16 november wacht ons de wedstrijd tegen vv Steenwijk JO10-1 in Steenwijk!
Met vriendelijke groet,De reporter

Wist u dat:

Boet getrakteerd heeft in de kleedkamer omdat hij jarig is geweest

iedereen van ons team al meerdere keren het doel heeft gevonden dit seizoen

er veel spelers zijn met Feyenoord douchegel

Sander deze vaak probeert af te pakken (tip voor de Sint?)

Bram er volgende wedstrijd gelukkig ook weer bij is