Bijscholingsbijeenkomsten meiden- en vrouwenvoetbal voorjaar 2018 – uitnodiging

Het is een feit! Meiden en vrouwen blijven langer voetballen als zij een goede trainer en coach hebben. Meiden en vrouwen die met voetballen gestopt zijn geven aan dat de kwaliteit van de trainer en de coach vaak de reden was om te stoppen. Het stoppen met voetballen van grote aantallen meiden en vrouwen heeft grote gevolgen voor de speelsters zelf, het team, de doorstroming, het plezier en de ontwikkeling van medespeelsters, het potentieel aan vrijwilligers (vanuit deze leden en hun ouders) en het voortbestaan van het meiden- en vrouwenvoetbal binnen de vereniging.

In aansluiting hierop biedt de KNVB district Noord een serie van drie (bij)scholingsbijeenkomsten aan voor trainers en coaches uit het meiden- en vrouwenvoetbal. Geheel kosteloos.
Inlichtingen bij WIJC jeugdcommissie!

Aanmelden kan per mail naar noord-verenigingsadvies@knvb.nl

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 14 maart 2018