WIJC/WACKER NIEUWS

Iedere vereniging is afhankelijk van vrijwilligers. Met een kleine bijdrage van vele vrijwilligers kunnen wij als Wacker en WIJC een mooie vereniging behouden en verder uitbouwen. Wil je een steentje bijdragen ?
Twijfel je ?
Wij bieden dit najaar diverse bijeenkomsten aan onder professionele begeleiding om je te ondersteunen als vrijwilliger en je te laten zien hoe leuk het is om een actieve rol in het jeugd en senioren voetbal te spelen.

Lijkt jouw 1 van onderstaande cursussen wat meld je dan aan.

CURSUS

PUPILLENTRAINER.

Komende herfst start de jeugdafdeling van Wacker en IJhorst met een door de knvb aangeboden trainerscursus. Je kunt dan  training geven aan jeugdspelers van 6 tot 12 jaar.  De cursusduur is 5 avonden en start op dinsdagavond 25 september 2018
De andere data zijn 9 en 30 oktober en 13 en 20 november.
De avond bestaat uit een half uur theorie en een uur praktijktraining.
De cursus wordt verzorgd bij WIJC onder voorwaarde, dat er minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers zijnDe opleiding is toegankelijk voor iedereen , die een steentje wil bijdragen aan een goede opleiding van onze jeugd. Uiteraard denken wij hierbij in eerste instantie aan trainers, leiders en ouders. Maar ook senioren en oudere jeugd, die het leuk vinden om training te geven aan onze jongste jeugd.

Interesse, meld je dan aan  bij 1 van onderstaande teamcoördinatoren.

Frank Johnsen    0610964619
Marcel Prent       0613482388
Helen van Elven  0627440445
Ferry Johannes   0611289506

CURSUS

VERENIGINGSSCHEIDSRECHTER.

Ook deze cursus wordt dit najaar bij onze club verzorgd. Inmiddels hebben zich hiervoor van Wacker en IJhorst al 8 kandidaten aangemeld. Er is ruimte voor 16 deelnemers. Ook van regioverenigingen melden zich al deelnemers aan. De minimale leeftijd voor deze cursus is 14 jaar. Uiteraard zijn ook dames welkom.

De cursus start op 19 september 2018. De overige data zijn 10 en 31 oktober en de afsluitende avond is op 21 november.

Interesse om deze cursus te volgen? Neem dan contact op met
Steef  van  Baalen tel 0627061548

AANMELDING NIEUWE LEDEN

Het nieuwe seizoen staat weer op punt van beginnen.
De bekerwedstrijden starten al in het weekend van 1 (jeugd) en 2 september (senioren). De competitie begint 22 en 23 september.
Komend seizoen ook voetballen ? Dat kan bij onze jeugd vanaf 4/5 jaar tot 19 jaar.  De jeugd afdeling is een samenwerking met IJhorst (WIJC). Ook met Vitesse (Koekange) zijn er voor de oudere jeugd combinatie teams.
Voor senioren zijn er  voldoende mogelijkheden je talenten te laten zien. Naast de zondag wordt er  in het najaar en voorjaar op een 5 tal vrijdagavonden 35 of 45 plus gespeeld op een half veld tegen diverse regioclubs.

DAMESVOETBAL

Inmiddels is  er ook een damesteam gevormd. Wil je meer informatie neem dan contact op met Judith le Fevre (0621815014)

Aanmelden kan bij de ledenadministratie; Nijsinghweg 24 in De Wijk.

Meer informatie neem dan contact op met Willem dekker tel 0655377755.